STUDIO DESIGN

WAAROM SCREEN SERVICE?

Door onze meer dan 30 jaar lange praktijk ervaring in de meeste studio ’s van Nederland met de bouw van VFX screens kunnen wij op basis van uw wensen een AV of VFX studio ontwerpen die gebaseerd is op de praktijk en gefilterd is van onnodige faciliteiten. De gebruikte equipement wordt veelal ook in onze verhuur projecten toegepast waardoor veel gebruikers ervaring aanwezig is en de kinderziekten zijn genezen.

WIE GINGEN U VOOR?

NTFA Nederlandse Film & TV Academie, NTR Hilversum, Cirquest Amsterdam, Company Webcast Rotterdam-Amsterdam-Brussel, Techonomy Eindhoven, Warner-Eyeworks Amsterdam, KRO-NCRV, Troi Studio Amsterdam, NEP Hilversum, PLMA Amsterdam, ROC Leiden, Monsters&co Leiderdorp.
Tevens meer dan 2000 gerealiseerde verhuur projecten van Blue & Greenscreen oplossingen van 25 t/m 6000 m2 voor speelfilms, commercials, TV programma’s en content bedrijven.

OOK OP UW LOCATIE?

Voor elke locatie kunnen wij voor u een eigen VFX studio ontwerpen en uitvoeren van een kleine kantoor ruimte van b.v. 25 m2 op een verdieping t/m een bedrijfshal van bv 1000 m2 op de begane grond.

 

CONSTRUCTIE CONCEPT

Op huur locaties adviseren wij in veel gevallen een modulaire aluminium kooi -Constructie op basis van een platte, driehoek of vierkant truss. Deze kooi functioneert als het skelet voor alle faciliteiten zoals : green-screen, camera, licht, decor, geluid, en verduistering-gordijnen.
Alle onderdelen worden met klemmen en koppelingen eenvoudig gemonteerd zonder veel arbeidsloon te stoppen in het meten, boren en bevestigen aan de muur. Bij verhuizing kan de gehele studio eenvoudig worden gedemonteerd en verplaatst worden naar een nieuwe locatie.

STUDIO DESIGN

Van af de eerste besprekingen naar de tekeningen, tot en met de uitvoering van uw studio, heeft u te maken met 1 contactpersoon wat de communicatie snel en direct maakt.
Op basis van uw gebruiksdoel en de beschikbare ruimte wordt een 3D schets voorstel en animatie gemaakt zodat u op uw eigen device ziet hoe de studio eruit kan zien vanuit elke positie. In dit stadium kunnen aanvullingen en wijzigingen eenvoudig worden doorgevoerd.

WELKE EQUIPMENT?

Voor de studio equipement doen wij een voorstel uit onze import merken of van derden die leverbaar zijn en binnen het budget passen. Heeft voorkeuren? We passen ze in.

 

      

 

WAT KOST DAT?

Bij interesse plannen we met u een locatie bezoek meten de “Studio“ ruimte in en bespreken met u het gebruiksdoel en de wensen lijst. We presenteren eerder gerealiseerde studio’s en daaraan gerelateerde budgetten om de haalbaarheid te toetsen.
Vrijblijvend kunnen we op uw verzoek een budget voorstel maken, alleen gebaseerd op schattingen, aannames en mogelijke principe constructies. Deze geeft een indruk van de mogelijke kosten posten en is alleen ter oriëntatie. Als dit budget voorstel past binnen de mogelijkheden kunnen wij uw opdracht aannemen om uw studio constructief uit te werken en te presenteren in een 2 & 3 D animatie. Op basis van deze tekeningen wordt een open offerte gemaakt met alle kosten gespecificeerd.
Indicatief 1-2 K per m2 uiteraard sterk afhankelijk van de gekozen constructie en het lichtpakket