Studio Design

MODULAIRE GREEN SCREEN STUDIO

  • Uw eigen studio binnen bereik op elke locatie

  • Turnkey – constructie, screens, licht, gordijnen

  • Op elke locatie custom design verhuisbare studio

  • Volledige 3D studio ontwerp animatie

  • Ook in uw kantoorruimte een green screen studio

STUDIO DESIGN

Vanaf de eerste besprekingen naar de tekeningen, tot en met de uitvoering van uw studio, heeft u te maken met 1 contactpersoon wat de communicatie snel en direct maakt. Op basis van uw gebruiksdoel en de beschikbare ruimte wordt een 3D schets voorstel en animatie gemaakt zodat u op uw eigen device ziet hoe de studio eruit kan zien vanuit elke positie. In dit stadium kunnen aanvullingen en wijzigingen eenvoudig worden doorgevoerd.

CONSTRUCTIE CONCEPT

Op huur locaties adviseren wij in veel gevallen een modulaire aluminium kooi -Constructie op basis van een platte, driehoek of vierkant truss. Deze kooi functioneert als het skelet voor alle faciliteiten zoals : green-screen, camera, licht, decor, geluid, en verduistering-gordijnen.
Alle onderdelen worden met klemmen en koppelingen eenvoudig gemonteerd zonder veel arbeidsloon te stoppen in het meten, boren en bevestigen aan de muur. Bij verhuizing kan de gehele studio eenvoudig worden gedemonteerd en verplaatst worden naar een nieuwe locatie.

Voor de studio licht equipement doen wij een voorstel uit onze import merken of van derden die leverbaar zijn en binnen het budget passen. Heeft voorkeuren? We passen ze in.

DEZE KLANTEN WAREN U VOOR

IK WIL DE STUDIO MORGEN HEBBEN, KAN DAT?

Ja, dat kan. Dan krijgt u een tijdelijke verhuur oplossing uit een van onze portable green screens. In de tussentijd gaan wij dan aan de slag met het ontwerp van uw modulaire green screen studio.

Levertijd zit tussen de 4 en 8 weken.

INTERESSE?

Bij interesse plannen we met u een locatie bezoek meten de “Studio“ ruimte in en bespreken met u het gebruiksdoel en de wensen lijst. We presenteren eerder gerealiseerde studio’s en daaraan gerelateerde budgetten om de haalbaarheid te toetsen.

Vrijblijvend kunnen we op uw verzoek een budget voorstel maken, alleen gebaseerd op schattingen, aannames en mogelijke principe constructies. Deze geeft een indruk van de mogelijke kosten posten en is alleen ter oriëntatie.

Als dit budget voorstel past binnen de mogelijkheden kunnen wij uw opdracht aannemen om uw studio constructief uit te werken en te presenteren in een 2 & 3 D animatie. Op basis van deze tekeningen wordt een open offerte gemaakt met alle kosten gespecificeerd.

MODULAIRE GREENSCREEN STUDIO

Uw eigen studio nu binnen bereik op elke gewenste locatie